Barion Pixel címkenyomtató | Honeywell (Intermec) PC42T címkenyomtató | vonalkod.bolt.hu vonalkódtechnikai termékek, vonalkódolvasó, címkenyomtató, kártyanyomtató

Kezdőlap » címkenyomtató » Honeywell (Intermec) PC42T címkenyomtató


    

Honeywell (Intermec) PC42T címkenyomtató

Honeywell PC42T címkenyomtató

Új Akciós Népszerű

Készleten

 

Átlátható ártörténet
Cikkszám: PC42TWE01023
Nyomt.szélesség: 104 mm
Nyomt. felbontás: 200 dpi
Nyomt. sebesség: 100 mm/sec
Termék: címkenyomtató
Ár (nettó) : 84 340,00 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
107 111,80 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Honeywell PC42t címkenyomtató főbb jellemzők

 • Max. nyomtatási sebesség: 101 mm/sec,
 • Max. nyomtatási szélesség: 104 mm,
 • Felbontás: 200 dpi
 • Interfész: USB, USB host
 • Készülék ház: műanyag
 • Opciók: Címke leválasztó,Ethernet, RS232 adapter
 • Technológia: Termál/Termál Transzfer

Részletes leírás

A Honeywell 40 év gyártási, tervezési tapasztalatait kihasználva hozta a piacra a PC42t termotranszfer asztali nyomtatót, mely a globális alkalmazási területek sokaságának igényeit elégíti ki. A PC42t címkenyomtató tervezésénél olyan piaci területek igényeire koncentráltak, melyeknél a megfizethető ár a fő szempont.  A PC42t  mérsékelt terhelhetőségű eszköz, mely kiválóan megfelel az olyan feladatokra, mint a polccímke nyomtatás, az irodai csomagcímkézés, vagy a disztribúciós központok vonalkód címke nyomtatási alkalmazásai. A PC42t  ideális eszköz az olyan KKV cégek részére, melyek most kívánnak áttérni a tintasugaras, vagy lézernyomtatók címkenyomtatási felhasználásáról. A PC42t  egyszerűen üzembe helyezhető, felhasználóbarát készülék, mely nemcsak kedvező áru, hanem olcsón is üzemeltethető készülék.
A PC42t  a Honeywell széles körű címkenyomtató kínálatába lépve, számos ipari szabványnak megfelelő interfész lehetőséget biztosít, így az USB-t, az USB host-ot, és az opcionális RS232-t, valamint ethernetet.
A PC42t címkenyomtató gazdaságos megoldás a tekercses címkék nyomtatására maximálisan 110 mm-es címkeszélességig. A PC42t címkenyomtató nagy átmérőjű festékszalag tekercsek befogadására képes, így hatékonyabb, mivel hosszabb üzemidőt biztosít a kellékanyag cserék között.

 

Az akciós ár a PC42TWE01023 modellre vonatkozik

Bővebben:

MWE4O